Despre Noi

Societatea Feroviara de Turism “S.F.T. – C.F.R.” SA ofera servicii de transport de calatori in scopuri turistice cu trenuri de epoca remoracte cu locomotive cu abur pe diferite distante si itinerarii in Romania. Calatoria cu trenul modern dintr-un loc in altul in Romania secolului XXI, nimic nou, doar banal, obisnuit, viteza, caldura sau frig, multa lume, obositor dar eficient.

Acest concept al vacantelor si calatoriilor pe diferite rute cu trenuri speciale nu este un concept nou, dar S.F.T. - C.F.R. S.A va ofera excelenta acestor servicii prin oferta ce cuprinde locomotive si vagoane unicat in Europa si chiar in lume. Prin noi veti redescoperi epocile trenurilor cu abur si veti cunoaste luxul trenului Regal.

Serviciile turistice de transport feroviar vin sa intregeasca vacantele dumneavoastra prin calatorii in zone geografice mirifice, cu peisaje de neuitat.Traseele pe care le recomandam turistilor nostri sunt cele mai pitoresti din tara si va vor conduce pe cai ce nu le puteti strabate decat cu trenurile nostalgice. Va recomandam trenurile si serviciile noastre speciale pentru a cunoaste, dar si pentru a realiza imagini, pentru a filma si a retine momente de neuitat.

Parcul de material rulant al Societatii Feroviare de Turism “S.F.T. –C.F.R.” SA are in componenta locomotive cu abur si vagoane care au purtat regi, presedinti si diplomati de seama prin cele mai diverse zone ale Europei pentru a participa la momente importante din istorie. Va invitam alaturi de noi sa descoperiti fascinanta lume a trenurilor de epoca, ce au sa va ofere o multime de lucruri si momente deosebite. Veniti sa descoperiti fascinatia epocilor de mare fast in compania muzicii si a peisajelor deosebite.

Societatea Feroviara de Turism "S.F.T. - C.F.R." S.A. are in proprietate si administrare unitati turistice, respectiv Complexul Snagov 3* din Snagov Sat,Hotel Bucovina 2* din Vatra DorneiHotel Decebal 2* din Eforie NordCasa de odihna 4* Sinaia

Refine Search